WeHunt, Tracker och Burrel deltog i Swedish Game Fair 2024

Share This Post

Under några varma och soliga dagar fylldes Tullgarns slott med entusiastiska jägare, naturälskare och teknikintresserade från hela landet. Det var en magisk upplevelse för alla oss på WeHunt, Tracker och Burrel att få vara en del av detta fantastiska evenemang.


Spännande möten och inspirerande samtal

Mässan bjöd på många spännande möten och samtal med både kunder och partners. Det var otroligt givande att få träffa så många av er personligen, höra era historier och få direkt feedback på våra produkter. Era insikter och erfarenheter är ovärderliga för oss och inspirerar oss att fortsätta utvecklas och förbättra våra erbjudanden.


Lanseringen av hundpejlen Luna: En publikfavorit

En av höjdpunkterna på mässan var lanseringen av vår nya hundpejl, Luna. Denna innovativa produkt skapade stort intresse och det var tydligt att den är en efterlängtad produkt. Luna är designad med den senaste teknologin för att säkerställa att du alltid har koll på din fyrbenta vän, oavsett var äventyret tar er. Att se så många av er nyfikna och engagerade i Lunas funktioner och möjligheter var verkligen fantastiskt. Vi är stolta över att kunna erbjuda er en produkt som gör jakten med er hund både säkrare och mer effektiv.


Ett stort tack till alla som gjorde Swedish Game Fair 2024 till en sådan succé. Vi ser redan fram emot nästa år och hoppas få träffa ännu fler av er då. Tills dess, följ oss på våra sociala medier för uppdateringar och nyheter om våra produkter och kommande evenemang.


Vi ses i skog och mark!

More To Explore

Nyheter

WeHunt – Kampen mot Afrikanska svinpesten

I september 2023 spelade WeHunt en avgörande roll i den svenska regeringens arbete med att bekämpa utbrottet av afrikansk svinpesten (ASF) nära Fagersta. Inför uppgiften