Access nature

Mer än bara nära. Bli ett med naturen.

Ett enat jakt- och friluftscommunity

Vi strävar efter att ena jakt- och friluftscommunityn och att främja deras kärleken till naturen. Genom teknologi skapar vi en sömlös och uppkopplad upplevelse som enar människor.

Upptäck ett nytt sätt att uppleva och dela dina jaktupplevelser med WeHunt, en ledande digital jaktplattform som vänder sig till entusiaster över hela världen. Som det idealiska verktyget för både nybörjare och erfarna jägare revolutionerar WeHunt jakten genom att erbjuda funktioner anpassade för användning både före, under och efter jakten. Oavsett om du är hundförare, passkytt eller jaktledare kommer WeHunt att uppfylla just dina behov.

Trackers GPS-enheter är synonyma med pålitlighet och spjutspetsteknik. Vårt arv av innovation, stärkt av ett rikt utbud av patent och produkter, garanterar att varje produkt vi erbjuder håller högsta möjliga standard för kvalitet och precision. Upptäck nästa generations GPS-teknologi med Trackers GPS-enheter – din ovärderliga partner för alla jaktäventyr tillsammans med din hund.

Burrel Trail Cameras, marknadsledande i Finland inom sin genre, banar väg för innovativa kamera-övervakningslösningar, kända för sin användarvänlighet och effektivitet, vilket gör dem till det självklara valet för övervakning av vilt eller för säkerheten för din sommarstuga.

Hållbarhet

Natlink är hängivna åt hållbarhet, med ett djupt engagemang för att vår verksamhet och våra produkter bidrar till en hälsosam planet. Vi fokuserar framförallt på tre centrala områden för att garantera att vårt bidrag inte bara är fördelaktigt utan även hållbart över tid:

Vår ambition är att skapa produkter som inte bara tål tidens tand utan även främjar en hållbar livsstil. Genom att fokusera på hållbarhet i varje steg av produktutvecklingen säkerställer vi att våra artiklar erbjuder oöverträffad kvalitet och långvarig prestanda.

Vi bygger och underhåller relationer med leverantörer som delar våra värderingar om ansvarstagande och hållbarhet. Genom att välja partners som prioriterar etiska arbetsförhållanden och miljövänliga processer, kan vi garantera att vår leveranskedja speglar vårt åtagande för en bättre värld.

Vi strävar efter att göra naturen tillgänglig för alla, med övertygelsen att direktkontakt med utomhusmiljön uppmuntrar till ett större ansvarstagande för dess skydd. Genom att göra utomhusaktiviteter mer tillgängliga hoppas vi öka allmänhetens medvetenhet och engagemang för att skydda och värna om vår naturliga omgivning.

Genom dessa insatser strävar Natlink efter att vår närvaro och våra produkter ska ha en bestående positiv effekt, utan att kompromissa med vår planets välbefinnande. 

Vill du komma i kontakt med oss? 

Kundsupport

För oss är enastående kundservice mer än bara assistans; det är vår passion.

Vår kundsupport är kärnan i vår verksamhet, utrustad för att erbjuda snabba, effektiva lösningar och personlig rådgivning anpassad till varje unik produkt. Vi strävar efter att möta dina behov med sömlöshet och precision, med hjälp av ett team som är helt dedikerat till att leverera en upplevelse som överträffar dina förväntningar.

Ta del av våra hjälpsidor för omedelbara svar på de vanligaste frågorna, där du också finner allt du behöver för att få ut det mesta av våra produkter.

Med oss vid din sida hoppas vi att din upplevelse blir mer än bara minnesvärd – den blir exceptionell.