Jakt och friluftsliv genom sömlös teknik.

Ett revolutionerande digitalt ekosystem

 

Natlink suddar ut gränserna mellan människa och natur. Vår passion för det vilda kombinerat med en djup förankring i innovation har vunnit förtroende globalt och vi erbjuder exceptionella produkter som hjälper till att skapa ett banbrytande digitalt ekosystem. Natlink kommer att berika ditt jakt- och friluftsäventyr på sätt som ingen annan. Våra produkter är designade för att vara mer än bara verktyg; de är dina trogna följeslagare för att förena dig med naturen och låta dig utforska den på ett djupare plan.

Mer än bara nära. Bli ett med naturen.  

Med kvalitet som högsta prioritet

Vi betraktar våra nästan 750 000 registrerade användare och över 1 miljon app-nedladdningar som ett bevis på vår passion för kvalitet i allt vi gör. Vårt dedikerade team av utvecklare och designers är engagerade i att skapa hållbara, intuitiva och stilrena lösningar, inspirerade av den skandinaviska designens enkelhet.

 

Etablerade 2024 som en del av Open Air Groups tekniksektor, står Natlink i spetsen för den digitala jaktvärlden. Genom att förena de välrenommerade varumärkena WeHunt, Tracker och Burrel Trail Cameras, förenar vi innovation med en stark vilja att betjäna jakt- och friluftsentusiaster. Med en särskild inriktning på att förbättra naturupplevelser genom avancerad teknologi, leder vi vägen för att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Följ med oss på en resa att skapa oändliga möjligheter där innovation möter naturen. 

Syfte

Möjliggöra en sammanlänkad jakt- och outdoorupplevelse

Vi strävar efter att revolutionera jakt- och friluftslivet genom att erbjuda en integrerad upplevelse. För oss är det inte bara en uppgift – det är kärnan i vår existens. Vi ser teknologi som en kraft för gott, som kan intensifiera och förbättra vår interaktion med naturen, samtidigt som den gör den mer tillgänglig för alla.  

Vision

Att ena communityn inom jakt och outdoor.

Att sammanföra communityn inom jakt och outdoors är vår ledstjärna. Vår ambition är att odla en förenad kärlek till det vilda genom innovativ teknologi, och därigenom skapa en sömlös, enad upplevelse som förenar människor och naturen.  

Mission

Skapa en sammanlänkad och enhetlig upplevelse som gör jakt- och friluftsaktiviteter meningsfulla, enkla och säkra.

Natlink strävar efter att skapa en integrerad och sömlös jakt- och friluftsupplevelse som berikar varje äventyr med mening, samtidigt som det gör upplevelser i naturen enklare och säkrare för alla. Vårt mål är att göra utomhusäventyr lättillgängliga, förena entusiaster och förenkla vägen till naturen för varje individ.