Vår historia och arv

I hjärtat av Norden står Natlink som ett dynamiskt digitalt ekosystem, en enad front av olika marknadsledare inom sina respektive områden.

Vår resa började 1977 när Tracker OY klev fram som en pionjär i Finlands vildmark, specialiserad på GPS-mottagare för jakthundar. Förvärvet av B-bark och Ultracom OY 2020 och 2018 stärkte Tracker ytterligare, vilket lett till de pålitliga och högkvalitativa produkterna vi erbjuder idag.

Samtidigt, i Sverige, lyfte WeHunt Nordic AB, grundat 2012, jägarnas jaktupplevelser till nya nivåer genom en banbrytande digital plattform. WeHunt-plattformen sträcker sig bortom enbart jakten och erbjuder året runt-tjänster som ansluter olika enheter och erbjuder jägarkåren en omfattande plattform som täcker alla deras behov.

Burrel Trail Cameras, marknadsledare i Finland, är pionjärer inom innovativa kamera-övervakningslösningar, kända för enkelhet och effektivitet, vilket gör det till det självklara valet för övervakning av vilt eller som säkerhet för din sommarstuga.