Natlink avslöjar utvecklingen av nästa generations WeHunt-plattform.

Share This Post

 

Natlink, ledande inom digitala jaktlösningar, är stolta att tillkännage utvecklingen av nästa generations WeHunt-plattform. Den nya plattformen, med dess klient- och webbapplikationer, är en vidareutveckling av dagens WeHunt och kommer att sömlöst kombinera de bästa egenskaperna och funktionerna från Tracker och Burrel. Detta gör plattformen till den mest heltäckande digitala lösningen för alla jägare. 

 

Natlinks ambition är att skapa en digital upplevelse som gör jakt- och friluftsaktiviteter enklare, säkrare och mer meningsfulla. Under de senaste åren har Natlink gjort betydande investeringar i sina produkter och tjänster, vilket framgår av årets lanseringar såsom den nya Tracker hundpejlen, Luna och Burrels nya app och åtelkameror som kommer lanseras under 2024. Nu tillkännager Natlink stolt utvecklingen av den kommande WeHunt-plattformen. 

 

Den nya plattformen kommer att utnyttja de senaste framstegen inom teknik, infrastruktur och digital arkitektur, och dra nytta av Natlinks över 50-åriga erfarenhet och kunskap från förvärv. Jägare och friluftsentusiaster kommer att få tillgång till förbättrade funktioner för samarbete, planering, kommunikation och säkerhet – allt integrerat i en sömlös upplevelse. 

 

Viktiga integrationer 

– Genom att fullt ut nyttja Trackers uppskattade kart- och hundförarfunktioner, kommer WeHunt att erbjuda spårningsmöjligheter tillsammans med toppmoderna kartor. Natlink integrerar de bästa egenskaperna och funktionerna för att göra spårningen av hundar både för hundägare och andra jägare exakt, tillförlitlig och enkel. 

– Plattformen kommer även att kombinera de bästa egenskaperna och funktionerna från Burrels kommande app, vilket ger viltvårdare, djurentusiaster och jaktledare viktiga verktyg för inventering och förvaltning av vilt. 

 

“Vi kombinerar det bästa av tre världar,” säger Carl von Eckermann, VD för Natlink. “Den här plattformen kommer att byggas med alla typer av användare i åtanke, från passkyttar, eftersöksjägare och jaktledare till hundförare, viltvårdare, kommersiella jägare, markägare och friluftsentusiaster.” 

 

Tidig tillgång för lojala prenumeranter 

När utvecklingen snart går in i nästa fas, kommer Natlink att bjuda in användare med ett aktivt WeHunt-, Tracker- eller Burrel-abonnemang att delta i en exklusiv och unikt betatestningsprogram. Testet kommer att starta under jaktsäsongen 2024 och pågå tills den nya WeHunt-plattformen blir officiellt tillgänglig 2025. Betatestningsprogrammet kommer att göra det möjligt för användare att ge värdefull feedback och hjälpa till att forma framtiden för Natlinks jaktplattform. Mer information om betatestprogrammet kommer i augusti/september. 

 

WeHunt- och Tracker-applikationen fungerar som vanligt under jaktsäsongen 2024. 

Under tiden som nästa generations WeHunt-plattform utvecklas, kommer den nuvarande versionen av WeHunt- och Tracker-applikationen att fortsätta fungera som vanligt för att säkerställa en smidig och säker drift under jaktsäsongen 2024. 

More To Explore

Nyheter

WeHunt – Kampen mot Afrikanska svinpesten

I september 2023 spelade WeHunt en avgörande roll i den svenska regeringens arbete med att bekämpa utbrottet av afrikansk svinpesten (ASF) nära Fagersta. Inför uppgiften