Hjälp oss att forma framtidens jaktplattform!

Är du teknikgurun i ditt jaktlag eller helt enkelt en jägare som är full av idéer för att förbättra den digitala jaktupplevelsen? Vi vill att DU ska vara med och forma framtidens jaktplattform.

Hej på er!

Vi kombinerar det bästa från WeHunt, Tracker och Burrel för att skapa den ultimata jaktplattformen, som lanseras under jaktsäsongen 2025. 

Men vi behöver DIN hjälp – som jägare, jaktledare och hundägare är din feedback ovärderlig för att göra plattformen ännu bättre.

Vi är i full gång med att utveckla den nya appen och har fortfarande en bit kvar. Därför vill vi ha din input innan vi går vidare!

Varför ska du bli en testare?

Forma framtiden

Som testare har du en unik chans att påverka framtiden för vår nya jaktplattform. Vi strävar efter att skapa en app som verkligen möter våra användares behov, och din feedback är ovärderlig. Upptäckt en bugg? Berätta för oss. Har du en fantastisk idé för en ny funktion? Dela den gärna. Dina insikter kommer att spela en direkt roll i de förbättringar och funktioner vi utvecklar.

Bli den första

Föreställ dig att vara bland de allra första som utforskar och testar den nya jaktplattformen. Som testare får du exklusiv tillgång till den nya appen innan den lanseras för allmänheten. Upplev de värdefulla funktioner vi har skapat för jägare, jaktlag, hundägare och jaktledare.

Delta i vårt community

Att gå med i testprogrammet Project Link handlar inte bara om att testa en ny plattform; det handlar om att bli en del av vårt community. Du kommer att få kontakt med andra jägare och teknikentusiaster som delar din passion för jakt och innovation. Utbyt tips, dela berättelser och samarbeta för att göra appen så bra som möjligt.

Anslut till vårt testcommunity redan idag!

Hur kan du hjälpa till?

hand-pointer-thin

Testa funktionerna: Använd plattformen i verkliga jaktscenarier och ge oss din feedback om vad som fungerar bra och vad som kan förbättras. Din erfarenhet på fältet kommer att hjälpa oss att finjustera appen för att möta behoven hos jägare och hundägare som du.

eye-thin

Hitta buggarna: Vi behöver ditt skarpa öga för att hitta och rapportera eventuella problem, buggar eller oväntade beteenden som du stöter på när du använder appen. Din detaljerade feedback är avgörande för att vi ska kunna förbättra appen och se till att den fungerar smidigt för alla.

comments-thin

Dela med dig av dina idéer: Har du ett förslag för att göra plattformen bättre?  Dina idéer och feedback kommer direkt att påverka utvecklingen av nya funktioner och förbättringar, vilket gör appen mer användarvänlig och effektiv.

Vad krävs för att delta?

För att bli en del av vår exklusiva community och bidra till till utvecklingen av vår app, se till att du uppfyller följande kriterier:

licence

Aktiv prenumeration: Du måste vara en betalande användare av antingen WeHunt- eller Tracker-appen.

globe

Geografiskt läge: Deltagandet är öppet för användare som är bosatta i Finland, Sverige eller Norge.

bug

Buggjakt och utforskning av funktioner: Vi letar efter passionerade personer som är angelägna om att leta efter och rapportera buggar och fel samt föreslå nya, spännande funktioner som kan förbättra vår app.

Vanliga frågor och svar

Project Link är en möjlighet för dig som är betalande WeHunt och Tracker användare att testa vår kommande plattform. Du kommer kunna dela feedback och ideer direkt till vår utvecklingsteam. 

Den nya plattformen kommer att lanseras under jaktsäsongen 2025.

Du behöver vara en betalande användare av WeHunt eller Tracker. I övrigt kan alla jägare som brinner för att förbättra jakttekniken bli medlemmar. Oavsett om du är en tekniskt kunnig jägare, en jaktledare eller en hundägare värdesätter vi dina synpunkter.

Fyll i anmälningsformuläret här på sajten. När du har registrerat dig kommer vi att kontakta dig med ytterligare instruktioner.

Det finns ingen strikt deadline att förhålla sig till, däremot uppmanar vi dig att anmäla sig så snart som möjligt för att säkra sin plats.

Du kan ge feedback via det formulär direkt i appen, i vårt facebook community eller via vår email adress.

Ja, vi kommer att skicka ut information och guider för att hjälpa dig att navigera och få ut mesta möjliga av funktionerna.

Absolut! Däremot rekommenderar vi dig att använda testversionen parallellt med vår befintliga WeHunt eller Tracker app. Då vi fortfarande befinner oss i utvecklingsfasen så garanterar vi inte att den fungerar sömnlöst. 

Om du behöver hjälp eller har några frågor kan du maila vårt supportteam

Sverige: projectlink@natlink.se

Vi öppnar upp testversionen för olika målgrupper i flera faser, däremot kommer alla registrerade användare få tillgång till appen under hösten och vintern 2024-2025.